Партія регіонів хоче взяти усі 6 закарпатських округів

10
12

Така амбітна ціль була поставлена на XVI партконференції осередку, яка відбулася в суботу, 21 січня в Ужгороді.

«Ви вже знаєте, що майбутня передвиборча кампанія буде проходити по змішаній системі 50 на 50, тобто 50% «мажоритарників» і 50% по партійним спискам. Такій системі виборів притаманні паралельні, автономні кампанії, де кандидат-мажоритарник відіграє провідну роль. Він проводить власну кампанію у своєму окрузі, а також, як локомотив, повинен витягувати в окрузі не тільки свій рейтинг, а й рейтинг партії загалом. Тому перед нами поставлене завдання перемогти у всіх 6-ти мажоритарних округах», – звернувся до партійців перший заступник голови обласного осередку ПР Іван Бушко, закликавши задуматися усіх, чим може обернутися програш на виборах.

«Існує відома формула: люди оцінюють місцеву владу по роботі свого депутата, а свого депутата – по роботі місцевої влади. Це двохсторонній процес, який неможливо розділити. І цього року, шановні народні обранці, все залежатиме від вас. Ви повинні поліпшити свою роботу у закріплених за вами виборчих округах, налагодити співпрацю зі своїми колегами на місцях, впровадити нові підходи у роботі з громадянами», – наголосив голова осередку Партії регіонів та губернатор області Олександр Ледида.

Водночас, нагадаємо, наприкінці грудня в інтерв’ю телеканалу «Тиса» останній публічно підтвердив чутки про розподіл округів між Єдиним Центром та Партією регіонів за окремими округами: «Але домовленості, які були попередньо досягнуті – 3 кандидати від Єдиного Центру, 3 від Партії регіонів – це наша позиція, ми її не змінюватимемо і так підемо на вибори».

Втім, рівно тиждень тому на фестивалі «Червене вино» в ексклюзивному коментарі «Мукачево.net» міністр МНС Віктор Балога спростував усі розмови про розподіл: «Я ні з ким ще ні про що не домовлявся».

Про змагання за округи – читайте невдовзі в розгорнутій статті «Вибори 2012 на Закарпатті: кандидати на мандати».

Коментарі

ПЖ
Покращення життя

йметеся за єнно місто!!!!!!!!!

Ц
цімбор

Балога і ригіони то єдна файта."Шановна апазіція" себе вже тоже указала. Треба нову кров у парламент. Або Удар або Свобода, вибору більше ниє.

Я
я

Не будет ни с кем Виктор Иванович воевать! Как всегда всем спляшет и вашим и нашим. Если надо будет, то и в ПР запишется, а потом красиво спрыгнет. Не привыкать, опыт огромный.

ПР
Підкарпатський Русин

Коми ви на хер потрібні, заберайтеся в донбас до пахана параші лизати!

К
Коваль

Позиція якої слід було чекати від Партії регіонів. Зараз у Партії Регіонів є багато чинників для перемоги. А Балога дуже сильно помилився в тому, що почав воювати із Президентом, це дуже погано закінчується. Цікавить мене тут таке, що ж буде робити опозиція і хто від неї піде, бо про неї останнім часом не дуже чути...

Ч
читач

Партія регіонів себе дискредитувала вщент!Свідоме населення нашого регіону та взагалі у нашій державі не віддадуть свої голоси за скомпроментовану та корумповану партію.З кожною черговою брехливою передвиборчою програмою,люди повністю перестали довіряти діючій владі.А доказом усьому є важке сьогодення, просто існування пересічних громадян.Багатії ще стали багатшими,а до бідних їм діла нема.Ситий голодному не вірить-дуже стара народна мудрість

М-
Мукачево - МНС

Чим більше голосів візьме "Єдиний центр", тим скоріше заживемо краще! То берімо все в свої руки. Пану Віктору треба активніше просувати ідеї "ЄЦ", і проводити боротьбу з регіоналами. Сподіваюсь, пан Балога не буде іти їм на поступки, бо чудово розуміє, що сьогодні вони при владі, а завтра ніхто не знає, ким будуть вони. Тож треба думати наперед.

М
мука

что напишут в протоколах - то и будет...не надо переживать так, холопы...

А
Аналіз

ЄЦ роздасть від 200 до 500 гривень і нічого Партія Регіонів не зробить як це було на місцевих виборах. Тоді зробив губернатор декілька заяв, але так жодна справа і не доведена до кінця.

П
пожар

якийсь розумний дядько уповів на щот продадності електорату - бабки беріть а голосуйте як хочете. хотя і у сьому ниє резона главноє ош підрахувуть та як їм бде треба!

О
От

Наш народ за 100 грн продасть і себе самого .

МЗ
Мішо з вариша

Ой урвете гуму в гатьох панове регіонали.Чорти за вас будут голосовати а не люди та й тоти ще подумают ци давати за вас голос ци ніт.

Читайте також