Піший протест: ужгородці виступили на захист Боздоського парку (ФОТО)

5
2

У суботу, 21 січня близько 30 активістів Ужгорода зібралися на прогулянку найбільшим парком обласного центру в знак протесту проти його дуже сумнівного впорядкування.

Зокрема, ужгородці на власні очі переконалися, що більшість зрубаних дерев (дуб, вишня) – це товарна деревина, а не старі хворі дерева.

Зустрітися з керівником комунального підприємства, яке створене на основі парку, не вдалося – той послався на вихідний день.

За офіційною версією, в парку розчищають територію для фанатського кемпу під Євро-2012.

Водночас, цього четверга, 19 січня за результатами численних звернень міський голова Віктор Погорєлов звернувся до прокуратури міста з проханням перевірити законність робіт в парку. Так чи інакше, вони продовжуються, що помітно з фото Карла Смутка та в чому пересвідчилися активісти під час прогулянки.

За її результатами було сформовано публічне звернення до влади міста.

Принагідно зауважимо, що ідея пішої прогулянки в знак протесту була оформлена в дію через соціальні мережі, зокрема Facebook.

Коментарі

П№
природолюб №2

"За офіційною версією, в парку розчищають територію для фанатського кемпу під Євро-2012" : лашка на вуха, Євро в Польщі, дуби туйки.... на столярку банда пилять.

С
Соня

Це протестували ті кого ще не грахнули в зарослях Боздошського парку

Читайте також