Публікація видалена, оскільки вона суперечить правилам співпраці редакції з партнерами

17
15

Публікація видалена, оскільки вона суперечить правилам співпраці редакції з партнерами

Коментарі

А
Андрей

хорошая идея ! :) Только соседи не очень.. :)

К
Камасутра

Андрей, який перекур, вже й сусідів за компанію покличте!

А
Андрей

и вспомните такие развитые культуры как Азиаты (Китай, Япония, Корея), Египтяне, и их сексуальную культуру. А в библии для супружеских пар есть особое отношение где так и сказано за супружеский долг и сексуальное удовлетворение каждого из супругов. Если секс поспринимать как извращенство то он таким для Вас и будет. И думаю не долгим будет тот союз где в семье есть одна миссионерская поза. Секс должен удовлетворять каждого из участников, а особенно женщину так как ей достичь оргазма гораздо тяжелей чем мужчине. Потому занимайтесь таким сексом и так чтоб даже соседи выходили на перекур. И стрессов и депрессий в жизни будет гораздо меньше !

А
Андрій

3. Найважливіше, закладення в людину "ПРАВИЛЬНОГО" світосприйняття. Зараз кажуть, що "Секс треба урізноманітнювати!". І звичайно це починається з різноманітної хімії - гелі (які не дуже позитивно впливають на здоров'я, особливо жінок), різні "іграшки" і закінчується збоченськими іграми. Цікаво, що більшою частиною клієнтів секс-шопів є неодружена молодь, яка незнайома з поняттям ЦНОТИ (Целомудрия). Ми живемо в часі коли всі забули, що секс призначений для продовження роду, а не для отримання фізичного задоволення. Тож коли закортить зайти в магазин грішних страстей згадайте чому Бог знищив Содом і Гомору.

А
Андрій

Зразу помітно, що стаття замовлена!!! Для чого? Варіанти: 1. Для того щоб збільшити цільову аудиторію - хороший варіант, ті хто ніколи не заходив в секс-шоп нарешті буде знати, що там продається і можливо його колись потяне зайти туди... 2. Збільшити продажі до дня Святого Валентина - стосується лише для тих у кого невистачило розуму колись туди зайти і стати постійним клієнтом (неображайтеся за грубу критику)

В
Владислав

Катя.Хороший левак укрепляет брак.И пока у мужика пальцы на месте и язык не отпал,В ОСТАЛЬНОМ ВИНОВАТА ЖЕНЩИНА.Так что там по поводу неудовлетворённости???При хорошей фантазии и желании достаточно взять банан.И не нужен секс-шоп.

C
Cowboy

Хлопці, се проблема! Знаю таких пацанів (30 років і болєє) што хочеться подарувати їм надувну гумійову ляльку на день народження. А многі жони страждавуть від нестачі сексу.

А
Андрей

Секс шоп очень полезная вещь для пар у которых активная сексуальная жизнь и развита фантазия, всевозможные сексуальные фантазии укрепляют брак, и помогают людям лучше понять друг друга. И ничего не пристойного в этом нет, если мужчина думает что у него порядок с эрекцией это не означает что он хороший любовник что думаю подтвердят девушки. А вообще каждому человеку не помешает почитать спец. литературу пообщаться со своей половинкой, узнать больше про культуру секса, ласки , и дарить своей девушке воистину прекрасное наслажденье, и я уверен это вам вернется. Кохайтеся :)

Г
Гуцул

а шчо з моїм нікнеймом не дубрі?

В
Вітько

Гуцул, ваш нікнейм говорить про весь ваш рівень знань.

W
weismann

Се в Ужгороді магазин, чи де? Хочу екскурсію, pls.

К
Клиент

Знаю эту госпожу учитильнецу. Хорошая женьщина

Г
Гуцул

Неправда ош закарпатців не інтересує секс айбо сексшопи то дурниця

К
Катя

Владислав какой то неудовлетворенный)

В
Владислав

Повний піпець.Дослідження варте цілковитих збоченців.Реалізації нуль.Як в 50 років."Секс,Скандал,Сплетни".У ВАС роги не виросли???Придивіться уважно один до одного.Не віддавайтесь цілковито трьом "С".

Читайте також