Ратушняк наслідує Черновецького: від снігових кучугур ужгородці рятуються самотужки

9
4

Велика кількість снігу додала мешканцям Ужгорода й чимало проблем.

Комунальні служби, для яких усі сезони року є несподіваними, прогнозовано не можуть дати собі ради. Як наслідок – нечищені дороги й ковзанки на асфальті, втоптані ожеледицею тротуари. Працівники ЖРЕРів чомусь вибірково посипають хідники, а техніки, яка повинна розчищати автошляхи, не побачиш.

Для автомобілістів до цього додалася ще одна проблема. Стараннями Ратушняка чи не всі вільні площі в центрі Удгорода передано в оренду заїжджій паркувальній фірмі. Скільки вже списів поламано навколо цього! І податківці, і депутати, і правоохоронці в один голос заявляли, що діяльність цієї фірми незаконна, а так звані «інвестиції» звелися до фарбування бордюрів і встановлення паркувальних автоматів для збирання грошей. А-а, ще блокатори придбали, щоб ставити на колеса автівок «непокірних» водіїв. Вже якось і з цим водії змирилися. Та в нинішніх снігових реаліях усі місця на платних парковках завалені кучугурами. Одна з ужгородок розповіла, що змушена була чобітьми розгрібати місце для машини на пл. Петефі, а коли зателефонувала до паркувальної фірми, почула відповідь: мовляв, чистити дороги – не їхня робота, ще й пораду... возити з собою лопату. Отакої! Звісно, збирати гроші – робота більш приємна. Скоро нас, певно, змусять платити й за ковток повітря у центрі.

Коментарі

І
Ігор

Золтане, не було такого рішення суду, а якби й було, то Раті по-й

К
Кирил

до мая - думаю на месных выборах никто Рату больше не выберет.

Z
zoltan

Pohozha problema zjavulasa i v Ugorschuni, ale tam cherez syd pruznachulu firmy, jaka vidpovidaje za zboru parkivnoji platu, shob vona rishala problemy ochuschenja snigy na parkovnuh mistah. Sama girsha problema v Ukrajini,scho nihto ne hoche robutu, lushe groshi zberatu. Ale skilku ce ische prodovzhutsa? Skilku bydyt ljydu terpitu?

І
Ігор

Дійсно, для чого Ратушняку заставляти цю фірму щось прибирати, головне, щоб гроші несли

Читайте також