Рекордсмен Гіннеса з надможливостей Голтіс та його команда в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

12
0

У рамках днів французької культури в Ужгороді, 8 липня Ужгород відвідали екстремальний експедитор, рекордсмен Гіннеса з надможливостей Голтіс та учасники його команди "Еквітес". Зокрема, вони презентували документальний фільм "На шляху Колумба", про перехід вищезазначеною командою через Атлантику за 40 днів без їжі і води.

У фільмі «На шляху Колумба» оповідачем є Жирар Депард'є.

40 днів ніхто з команди Еквітес не вживав їжі, перші 7 із цих 40 днів ніхто з цих трьох мандрівників не пив воду. Голтіс пішов далі і не вживав води перші 12 днів голодування, що заперечує сучасні уявлення про можливості людини. Команда «Еквітес» намагалась цим вчинком довести, що головною проблемою людини в екстремальних ситуаціях є страх, і саме він, зазвичай, призводить до гибелі, оскільки, панікуючи, люди роблять необдумані вчинки.

Наступний проект «Еквітес» – переліт на літаку з одного полюса на інший.

Ще в плани команди входить проводити альтернативну до тренажерної підготовку космонавтів перед польотами, що є надвідповідальним завданням, оскільки в космосі люди стикаються з такими проблемами, як гіподинамія, поступове вимивання солей з кісток і агресивність через тривале перебування в замкненому просторі.

Ще члени команди мандрівників активно займаються техніками оздоровлення і стверджують, що 95 % хвороб можна вилікувати правильним голодуванням під наглядом фахівців.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також