«Щодня» відсвяткувало 2 роки зі смаком (ФОТО, ВІДЕО)

36
4

Свято відкрилося модним показом на найвищій терасі Мукачева, тоді продовжилося драйвовим «Comedy Daily Show» і завершилося шаленим розпродажем до 03.00.

Про наближення події в місті почали говорити ще за місяць, адже тоді й почалася підготовка – обрання дати, програми та плану заходів.

Активна фаза підготовки припала на останній тиждень, про що Мукачево.net повідомляло в окремих новинах – як про «Comedy Daily», яке стає ТБ-шоу і виходитиме на М-студіо, так і про модне дефіле.

Зі свого боку готувалися і підприємці – до ночі знижок. І їхні очікування виправдалися: з 17:00 в ТРК «Щодня»  люди прибували і прибували, а у ресторані Daily усі місця були зарезервовані ще за день до події.

І під час модного показу, і на Comedy-шоу, в рамках якого виступили і хлопці з Without Limits, і під час святкового розпродажу було помітно, що мукачівці скучили за подібного роду розвагами – зі смаком.

 

 
Фото: Андрій Davis та Мукачево.net

Коментарі

В
Витя

Слушай "лето" знаю Жанну и знаю где она сейчас))))Точно не тут строчит!Видно Жаба тебя и давит)))Уймись и организуй покруче видно ты не в состоянии?У каждого мероприятия свой зритель!Люди от души видно пишут)))

Л
лето

Окси 20.05.2012 16:50 | IP: 195.16.79.xxx Мне понравился показ на терассе!Я приобрела себе модное платье от ужгородского дизайнера Юлии Демидчук!Спасибо организаторам!Модели были красивее чем в прошлом году! Жаба Калинич строчила,она везде несёт себя. Показ там всем был по цимбалам. Юмор, шутки - да. А показ - хрень. как всегда.ели дотерпели пока закончится.

О
Окси

Мне понравился показ на терассе!Я приобрела себе модное платье от ужгородского дизайнера Юлии Демидчук!Спасибо организаторам!Модели были красивее чем в прошлом году!

А
Аня

Було файно! Дякую))

Читайте також