ТОП-10 місць для весільної фото-сессії у Закарпатті (ФОТО)

170
4

Мукачево.net дізналось, де в Ужгороді, Мукачеві та поблизу них у «весільні» дні найчастіше фотографуються щойно одружені.

У кожному місті, області чи країні є місця, які мимоволі стають та які навмисне "освячують" символами закоханих.

У Закарпатті також сформувався свій списочок топових місцин для весільних фотосесій. У більшості випадків – без особливих на те причин та легенд.

Ужгород: від архітектури до побуту

1 місце – Хатки
 
Вони ж, Музей архітектури і побуту, що поблизу Ужгородського замку. «Це ніби тусовка для фотографів, – зазначив фотограф Валентин Кузан. – Тут по суботам можна зустріти левову частину місцевих колег-фотографів». 
 
Фото: Юрій Циганин
 
2 місце – Ужгородський замок
 
На стоянці перед ужгородським замком на вихідні так просто не припаркуєшся. Тут сила-силенна весільних кортежів і, відповідно, готових до «замкової» фото-сесії наречених. Благо, що до нещодавнього візиту Президента територію історичної пам’ятки помітно впорядкували, тож і світлини тепер виходять відчутно святковішими.
 
Фото: Юрій Циганик
 
3 місце – Боздоський парк
 
Особливо в хорошу погоду, коли світить сонечко, тут, під деревами, утворюються приємні тіні. Чи восени, коли дерева «вдягаються» в яскраво-жовте вбрання.
 
Фото: Сергій Денисенко
 
4 місце – Невицький замок
 
Нехай він не в Ужгороді, але місцеві пари люблять його, як рідного. За словами фотографа Сергія Денисенко, тут по суботам завжди зустрічається чимало молодих пар. Тим паче, дорогою можна зробити цікаві кадри на природі.
Фото: Сергій Денисенко
 
5 місце – Модні заклади і тераси
 
Ужгородські пари полюбляють навідуватись в ресторани і комплекси відпочинку. Де дизайн, ландшафт дозволяє зробити цікаві кадри і постановки. Знову ж таки, не лінуються для цього вони і поїхати за межі міста. 
 
Фото: Сергій Денисенко

 

Мукачево: в пошуках архітектурних форм

1 місце – Замок
 
«Архітектура ліній і гра світла тут дуже вдалі для фотографії. Ми і самі з дружиною, коли одружувались, спеціально їхали туди для того, щоб пофотографуватися», – розповів фотограф Валентин Кузан. 
 
 
2 місце – Музичний фонтан 
 
За рік мукачівський музичний фонтан став справжнім символом закоханих. Одна за одною сюди прибувають пари молодят, щоб сфотографуватись на тлі архітектурної форми. 
 
 
3 місце – пам’ятник Кирилу і Мефодію
 
У 2000 році, на пл. Миру, поблизу Ратуші, встановили пам’ятник Кирилу і Мефодію. З тих пір 2 вчені мужа – невід’ємні гості мукачівської весільної фотосесії.
 
 
4 – санаторій Карпати
 
Знаходиться на мальовничому схилі лісистих гір. Колись тут знімали кадри з «Війни і миру», зараз молодят надзвичайно приваблює – палац Шенборнів, озеро та парк поблизу.
 
Фото: Андрій Слєпко
 
5 місце – санаторій «Квітка полонини»
 
«Туди всі мукачівці їздять», – заявив фотограф Сергій Денисенко і не збрехав. У весільні суботи і четверги тут і справді можна зустріти чимало нещодавно-одружених пар.  
 
До щойно одружених: а Ви де фотографувалися?

 

Коментарі

В
Валерія

А ми їздили фотографуватись у готель Камелот, це біля Ужгороду. Фотографії вийшли дуже гарними!!! Ми задоволені!!!!

ПВ
правду в народ

У "хатках" фоткаються майже всі, але мало хто з них знає шо це, не так давно, було кладовище. Не дуже весело на кістках фоткатись :(

К
Кікі

Ми думали раз лізти на ловачку. Добре що передумали

ПО
Попович Олександр

Ну ви у Фейсбуку самы просили "показуйте нові місця". :) Показую: www.facebook.com/?ref=hp#!/media/set/?set=a.198132513556552.22265.155781764458294

Читайте також