ТОП-10 жіночних образів для зустрічі Нового року (ФОТО)

35
19

Fashion-фотограф Аліна Гусар відібрала спеціально для читаів Мукачево.net кращі ідеї вбрання для зустрічі Нового року. Обравши котресь з них ви точно будете в центрі уваги на святковій вечірці.

Кращого новорічного наряду, ніж сукня – годі й уявити. 

«Модне плаття на Новий рік 2012 має бути пошите з атласу, шовку або оксамиту. А колір – золотий та срібний, – описує ідеальне новорічне вбрання Аліна Гусар. – Також у моді всі відтінки пісочного, бежевого, синього, і яскраво червоного».

За її словами, як завжди популярна і класика, так що сміливо можна вибирати сукню чорного або білого кольору. Щодо фасонів, то Аліна радить не стримувати себе: сукня - рибка, коротеньке коктейльне плаття або довге до підлоги, асиметричне, з блиском або мереживом.

Вибравши прозору або мереживну сукню на новорічну вечірку, каже фотограф, ви точно не залишитеся непоміченими: «Однак, таке вбрання «по зубах» тільки розкутим і впевненим у собі жінкам. Блискуче плаття на Новий рік 2012 є безперечним лідером святкової вечірки. У цьому сезоні в моді спокійний блиск білого золота. Ви не помилитеся, якщо оберете сукні з парчі або розшиту великими пайєтками сталевого відтінку», – запевняє Аліна.

Коктейльне плаття – це класика, яка, наголошує наш експерт, ніколи не застаріє: «Вдихнути в неї нове життя можна за допомогою оригінального матеріалу. Цей новий рік дизайнери пропонують зустріти в короткому коктейльного платті з мережива, або ж у розкішній сукні, розшитій кристалами».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Що ж вибір за вами)

 
Усі фото  Аліни Гусар.
 
Вона займається фотографією з 9 років, коли тато подарував перший фотоапарат, професійно - вже 6 років. 
 
Останні роки Аліна знімає у fashion-стилі.
 
Джерелом натхнення цієї ініціативи для фотографа став журнал Vogue.
 
 
 
 
Вбрання надані магазином Charizma - м.Мукачево, вул.Достоєвського 8/7 (Старий Пасаж), за що редакція висловлює святкову подяку.

Коментарі

Е
експерт

якшо вже вона називає себе ФЕШН-фотографом, то мала би знати головне правило - шию моделі повинно бути видно. а про затемненість фотографій і пересвети, я взагалі мовчу

Д
дівчинааа

с

N
nevazhlyvo

Все в цій статті смішно! Вбрання, "моделі", магазин, а особливо Аліна Гусар, як fashion-фотограф і як фотограф взагалі.

Д
ддд

Автор статті почитайте http://www.fashiongrusha.ru/what_is_fashion.html а Fashion-фотографом А.Гусар не повертається язик назвати, називайте все своїми іменами!

Д
ддд

Ужаснийй піар фотографа, "моделей" і магазина!!! А.Гусар тільки "фотограф", яка рекламує своїх подруг, доречі не зовсім модельної зовнішності і не метр моди чи не худей кінець дизайнер, щоб давати поради як вдягатися!!! Фото звичайні і примітивні, без блиску, родзинки, які не запам*ятовуються. Подивіться програму "Маша і моделі", де дуже гарно описаний Fashion і що з ним їдять, моделі, фотографії ті інше!!! Удачі "фотографу":-)

Т
Таня

но ведь некоторые коментарии действительно не имеют ничего оскорбительного. просто каждый коментирует очевидное. в этом нет ничего плохого и оскорбительного. что есть то есть. но фотки реально обычные. ничего особенного а фешн-фотограф якобы професионал. Могла бы и постараться. Хотя, критика всегда будет. Она же ведь двигает нами вперед для самосовершенствования .

РМ
Редакція Мукачево.net

Редакція намагається бути послідовною у модеруванні коментарів, чітко слідуючи правилам коментування на сайті. Дотримуйтесь їх і ніхто коментарі не видалятиме.

Т
Тетяна

Навіщо видаляєте коментарі, якщо люди висловлюють свою власну думку? Без образливих слів, нецензурних висловів. Якщо в вас є така функція як коментарі, так будьте ласкаві ,не видаляйте коментарі. Краще ви б прислухались до читачів,а не нагло видаляли коментарі критики, а вдосконалювали себе і виправляли помилки. Не треба здешевляти сайт такою рекламою, а саме магазинів з такою сумнівною продукцією.

C
Czutacz

Garni divczata!Garni foto!Alina ne sluxaj bo vonu gramotno tiljku nazvu puva napushutj!Shanovni ekspertu.......zrobitj svij BLOG ta zrobitj krashi foto a potim obgazujte pracju insux!Alinka Gusar molodecj!V neji kozen denj fotosessii vidomux v misti ljudej!

Л
Лена

Уже пів Мукачева фотографи.понакупують фотоапарати та вже професійні фотографи.

Г
гість

Прямо біля магазину фоткалися, бо боялися мабудь, що плаття зіпруть))) Добре. що не в примірочній фоткали) Могли вже на якійсь студії фотки поробити, або десь у місто вийти. Стільки гарних місць є!

А
Андрей

А шо образливого в слові "Колхозніца", шо аж треба було видаляти коментар? "Радянська жінка", "Работница" - не "Vogue", звичайно, але деяких "фешн-фатографш" туди б проявытэль з закрєпітєлєм не взяли б розливати в ванночки, не те шо фотографувати...

Т
Таня

Да, вполне согласна. Некоторые фотки уж слишком засвечены(много света).

Т
Таня

Я считаю, что редактор не правильно дал назву статьи, т.к образ подразумевает собой совокупность украшений, костюма, макияжа, прически тоисть, все вместе создает образ. В даном случае образ не создавался, а было сделано рекламу магазину Харизма. И то, не все платья оттуда. Некотрые личные девушек-моделей. а так вообщем, не плохо.. Хотя где-то читала что в красном 2012 встречать нельзя, будто можно разозлить дракона...Хотя думаю это все суеверие. Главное как, где и с кем его встретишь!))) С наступающими Вас праздниками!!)))

В
Віка

Андрей, 100%

S
Snowflake***

В этом году, к любому наряду должны прилагаться украшения и допускается только золото, ведь дракон любит все блестящее и дорогое..

П
Пупсик)))

красное платье на беленькой девушке красивее всего.

Л
лоци

китиайський червоний =5*

М
Мукачівець

Йой і туй є сестри..;))))

Читайте також