ТОП-7 країн, до яких найбільше їдуть відпочивати закарпатці цього літа (ФОТО)

10
1

У розпалі туристичного сезону Мукачево.net дізнався, до яких країн цьогоріч намагалися потрапити та потрапляли закарпатські любителі морського узбережжя.

Звісно, кожен обирає те, що йому найбільше по кишені. Від цього, власне, і залежить, на яку країну покаже глобус влітку і чи взагалі покаже. 

У туристичних агенціях Закарпаття нам розповіли, до яких країн їздили цього річ відпочивальники. Отож:

На першому місці за кількістю поїздок цьогоріч балканська країна Болгарія. Сюди закарпатські відпочивальники їдуть охоче – бо й сервіс хороший, і природа чарівна, і ціни найнижчі. За десять ночей на болгарських курортах агенції більше, ніж 600 євро не просять, і це включно з візою, переїздом та сніданком у готелі. А на початку вересня можна буде те саме, взагалі, отримати за 400. 

Слідом за Болгарією – Хорватія. Країна також вирізняється помірними цінами, хорошим обслуговуванням та місцями для відпочинку. Приваблює туристів і прекрасна архітектура. 

На третій «сходинці популярності», знову ж таки балканська, Чорногорія. Сьогодні відпочивати тут не просто популярно, а навіть престижно. Адже природа і майстерність людей створила всі необхідні умови для хорошого, гарного та корисного відпочинку. Закарпатці це розуміють і саме тому серед інших країн обирають її.   

Незважаючи на всі фінансово-економічні негаразди Греція досі залишається країною, до якої хочуть потрапити закарпатці. Ще більше їх схиляє до цього простота отримання візи та можливість відпочити не дорожче, ніж за 400 доларів. 

Традиційно популярним у закарпатців залишається Єгипет. Втім, у турагенції відмічають, що люди рідко їздуть до цієї країни вдруге.

Трохи вже набридла закарпатцям Туреччина, але хто не бачить іншої альтернативи – їде вдруге. Втім, ціни на путівки до цієї країни, все одно, спокушають відпочивальників.   

Ну, і також не перестають закарпатські туристи подорожувати і відпочивати в Україні. Найпопулярніші місця – Одеса та Крим. Важко сказати чи набагато дешевше обійдеться відпочинок і чи виправдає очікування сервіс, але «вдома – завжди краще». 

Поки що, недосяжними для закарпатських відпочивальників є такі острови як Мальдіви та Гоа. Питають про них часто, але ніколи не їдуть. 

Набуває популярності в області і відпочинок в Арабських Еміратах, хоча, важко сказати, що закарпатці часто до них літають. Переважна більшість, взагалі, надає перевагу екскурсійним автобусним турам Європою на кілька днів. 

Коментарі

11
1 1 1

а славнозвісний Крим зі своїми курортами де????

Читайте також