У 2011 нардеп Сергій Мошак пересів на новенький Mercedes за 430 тисяч (ДОКУМЕНТ)

30
13

Сукупний дохід політика за минулий рік склав 245 тисяч гривень, з яких 210 тисяч – заробітна плата. Ще майже 35 тисяч «регіонал» отримав у вигляді матеріальної допомоги.

Водночас, минулоріч Сергій Мошак придбав собі новенький Mercedes ML 300 за 430 000 грн. У політика є ще одне авто такої ж марки – S 500.

На рахунку депутата лежить 144 тисячі гривень, які він поклав у банк також минулого року. Більше інформації – в документах.

 



 

 
Довідка від Мукачево.net:
 
Сергій Мошак - обраний народним депутатом на останніх парламентських виборах за списком Партії регіонів (№123). Народився він на Перечинщині, на початку 90-их отримав кваліфікацію економіста в Ужгородському університеті, далі – пішов у бізнес. Стрімкий кар’єрний злет Сергія Миколайовича пов’язують з прізвищами двох його земляків – американського бізнесмена, уродженця Мукачева Алекса Ровта та його давнього товариша, екс-главою Конституційного Суду Андрієм Стрижаком. За сприяння першого Мошак у 2002-ому очолив управління лісового господарства Державного управління справами, опісля – керував «Експоцентром», який також входив у систему відання ДУСі на чолі з Юрієм Дагаєвим.
 
А от нардепом, стверджують джерела, Сергій Мошак став саме завдяки зв’язкам пана Стрижака. Ланцюг виглядав приблизно так: Алекс Ровт – Андрій Стрижак – Антон Пригодський. Останній – авторитетний «регіонал», до останнього часу наближений особисто до Віктора Януковича. Тривалий час він відповідав за зв’язки Партії регіонів з Конституційним Судом. 
 
 
Після обрання Віктора Януковича на пост президента, політик вважався одним з кандидатів на посаду голови Закарпатської ОДА, утім в Адміністрації Президента обрали іншого - Олександра Ледиду. Не виключено, що це сталося через агресивну позицію Сергія Мошака щодо групи Балоги - перший представляв інтереси радикального крила місцевих "регіоналів", які закликали не співпрацювати з Єдиним Центром. 
 
 
Ще до недавніх пір Сергій Мошак заявляв про бажання балотуватися у депутати за мажоритарним округом, однак нещодавно заявив, що йтиме за списком.

Коментарі

Т
Таксист

Положив він на перечинців неадекватних, і на всіх закарпатців!

ДП
Для Перечинця

Хто керує - той, кого Ви обрали!!! А тепер давіться його "любов"ю"!

"
"Мошак"

Шо гоните на мене? Я порядний пацан і кровлю заробив сесі бабки! Я слуга народу - мовчати босота!

Н
Н

Тот більше збуханий

М
Мукачивець

А я думав шо то Володя Кунак. Точно як брати

Х
Хлоп

Порядок в державі розпочнеться коли всіх високопосадовців почнуть шмонати на предмет доходів і витрат

9
911

Извиняюсь за неточность, вот цена базовой "голой" машины 512 897 грн. хотя от этого ничего не поменялось,все равно обман :)

ЕД
еден добрый чулувик

кить на ваших очах годен такое робити и разницю полученого и розходив финансови органи ни гонни пораховати,то....чому би и нит!!!ко соби як заслужив:едни лопатувуть за копийки,а дако дурака валять та щи й официально достане 35штук материальнои помочи(як жебрак)-НЕ ХИЛО!ушитко наследие,шо мае-в рамци свои сим"и,но не района,края,держави.пак шо удивлятися ош чому зарплати у люди таки?а тому ,шо таким,як сись "байдик" платять за 20-ох,та щи за тилько же украдуть(як минимум).вот и вся арифметика!ни хватае на шваблики и пару литрив бензину обы з машинами звести щоти...хотя би...???

Л
Лоці

Декларація як і всіх інших закарпатських олігархів повна туфта, нико їм не вірить, а ви не дражніть людей.

9
999

А йому мабуть держава решту компенсувала.

П
Перечинець

Чи був він депутатом, чи буде ще він депутатом й надалі Перечинщина не відчуває - все для себе із Качуром гребуть. Дожитсь до такого позору - забрати від громади кінотеатр, це вже ниже плінтуса. В своєму рідному селі просту дитячу іграшку дітям не подарував. Боже-боже, хто нами керує?

9
911

Хорошую цену он заплатил за МЛ Вот официальный минимум 550 528 грн.

К
К

Шось маловато за МЛ 2011 року 430 тис грн ,такий в районі 70$ коштує а не 54$

Читайте також