У Львові провели свої вибори президента - мазохістські (ВІДЕО)

11
0

У Львові сьогодні відзначили 174-річницю з дня народження уродженця Львова, відомого письменника Леопольда фон Захер-Мазоха. З цієї нагоди біля «Мазох-кафе» проходить мазохістичний актуальний перформанс. Мім у гуцульському вбранні, з мазохістичною атрибутикою із корзини дістає аркуш з принтом Юлі Тимошенко чи Віктора Януковича, коли йому кинути гроші у відповідну скриньку. Потім мім згортає аркуш формату А4 як бюлетень та кидає у прозору скриньку для голосування.

"Сьогодні уродини, на нашу думку найвідомішого з усіх львів’ян, почесного сина нашого міста Львова – Леопольда фон Захер-Мазоха. Цією акцією хочемо показати, що власне Леопольд фон Захер-Мазох народився у Львові. А оскільки однією з найбільш мазохістичних подій цього року є вибори, то ми зробили це у такій формі, коли стоїть мім з усіма необхідними для мазхохістичного задоволення причандаллями і з виборчою урною. Ми прекрасно усвідомлюємо, що щоб ми не робили на цих виборах, ліпше нам не буде, тобто це в будь-якому випадку є класичним мазохізмом. Тут ще є дуже контрастна річ, так як Леопольд фон Захер-Мазох нічого спільного з мазохізмом не мав, бо писав про кохання. А те, чим ми займаємося (мова йде про вибори – ред.), є абсолютним мазохізмом", - зазначив директор мережі концептуальних авторських ресторанів "!Фест" (куди входить "Мазох-кафе") Юрій Назарук.

За його словами, день народження Мазоха й надалі святкуватиметься, а саму форму святкування підкажуть українці, як і цього разу.

 

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також