У Мукачеві запалили ялинку, а Ужгородом пронеслися Миколайчики (ФОТО)

6
6

Понеділок видався особливо насиченим на події для двох найбільших міст області.

Святковий настрій усе більше наповнює закарпатське повітря. Навіть попри дощову погоду та відсутність снігу. 19 грудня, у день Святого Миколая Ужгород та Мукачево остаточно запрограмували на новорічний лад.

Спершу це зробили Миколайчики в Ужгороді. Вже вчотирнадцяте вони на чолі з головним туризмознавцем краю Федором Шандором промчали містом, пригощаючи ужгородців цукерками та вітаючи зі святом. Цього року участь в параді взяло аж 107 Миколайчиків, яким допомагали школярі у червоних ковпаках.

Вже коли стемніло естафету свята перейняло на себе не перше, але й не друге місто Закарпаття – сусіднє Мукачево.

Тут традиційно на Миколая засвітили головну ялинку міста. Як і минуло річ – зі співами й танцями. Під час святкового дійства також нагородили цінними призами дітей, які виготовили кращі іграшки для ялинки.

У розпалі підготовка до зустрічі Нового року й в інших містах області: всюди засвічують головні ялинки, прикрашають фасади та планують новорічну ніч. Хоча католики спершу – Різдво.

Коментарі

Г8
Гість 89

Крім того всього її ще і криво встановили. Особливо це видно коли з мосту спускаєшся! Майжек Йовжіко малинько упивший бов)))

Х
ххх

Циганщина..... Май по сільски одіти немогли ?????? Ні вкуса, ні цвета ...... Позорно дивитися...

Н
невіруючий

добре що знають все добре іноземним попам відвезти, а своїм і так піде

R
Roman

та бо всьо файне у Ватикан отправили...

О
От

То майже Йовжі з Петром клали !

Ж
Жіван

што така страшна??

Читайте також