В Ужгороді попрощалися з байкером, який днями загинув у трагічному ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

26
15

Віддати останню шану Сергію Камольцеву прийшло дуже багато людей. На Кальварію з’їхалася й друзі загиблого байкера.

Як і було анонсовано церемонія розпочалася о 15.00. За супровідним автобусом, на якому  в останню дорогу  відвезли їх товариша, вишикувалася велетенська колона мотоциклістів.

Місцеві байкери налаштовані серйозно боротися за справедливість. Як повідомляло Мукачево.net раніше, у разі намагання «замнути» кримінальну справу, байкери по усій території країни перекриватимуть дороги

Коментарі

ХБ
Хаустов Богдан Володимирович

закарпатка, если бы водители соблюдали правила, если бы уважали участников дорожного движения и байкеров в том числе, то таких трагедий можно было пересчитать на пальцах. Я видел массу происшествий где из-за разных мудаков или тупых блондинок погибали или калечились нормальные ребята. особенно это касается мажоров, которые вообще по сторонам не сморят. Вспомните смерть девчонки в Крыму! Погиб человек, а вы тут говорильню устроили!! P.S. Вот руки не дойдут купить себе байк, что в скором времени сделаю. Сам бы в поддержку выехал.

З
закарпатка

Нам еще в глубоком детстве говорили, что езда на мотицикле одна из самых опасных. Если сел на байк, считай начал игры со смертью. Если байкеры этого не знают, тогда пусть почитают статистику. Теперь что касается мажорки на джипе....мажоров не люблю, но зная этот перекресток и зная, что там подъем, могу предположить, что девушка просто его не видела, когда выезжала. Если он летел на большой скорости (а думаю, что так и было, видимо это осталось зафиксированным на спидометре в момент столкновения) когда она выезжала, он просто вылетел на нее. Это все произошло в доли секунды, отвратить было уже ничего нельзя. Все, кто превышает скорость рано или поздно окажется в аварии, жаль, если при этом потянут за собой еще и другие жизни.

А
Американка

Для Василия Галас. Двуличник который хает где только можно америку и еврейский народ, а сам напрашивается в друзья на всех возможных сайтах к всё тем же американцам и евреям, В поисках спонсора, для своих стишков.

ОЗ
Олександр З.

Василь і всі інші противники байкерів,мотоциклістів,НЕ МОЖНА СУДИТИ ПРО ЛЮДЕЙ З ДВОХ-ТРЬОХ ДЕБІЛІВ ЯКІ НОСЯТЬСЯ ПО ПРОСПЕКТУ НА КРАДЕНИХ З ЄВРОПИ МОТОЦИКЛАХ.ДЗВОНІТЬ ПРОДАЖНИМ МІЛІЦІШТАМ НАЙ ЛОВЛЯТЬ ТИХ МАЖОРІВ-БЕЗГОЛОВИХ,А РАЗОМ З НИМИ ДЕБІЛІВ НА ДОРОГИХ АВТО ЯКІ ПОРУШУЮТЬ ГІРШЕ ЗА МОТОЦИКЛІСТІВ.

B
boroda

Да..... люди, що Ви пишете,що з Вами?Де Ваша людянІсть,гІднІсть,жах!!!!!!!!!НІхто незнає кого, що чекає, сьогоднІ ти жевий, а завтра.... Сьогодни ти привладІ І...,а завтра.....жевІть на цІй землІ,цІнІть що маєте.Чому так багато негативу?Якщо Я винен вІдповІм, а якщо ти то будьласка.....Завсе треба платити, або зозплачуватись!!!!!Я Їздив на мотоцикІ І бубу Їздети, без цього неможу.Декому неподобаЄться як шумлять мотоцикли, а чому вважаЄться нормально як шумлять,гасають,витворяють хтознащо на автомобІлях?ААААА........

БТ
Байкер тіпа біцігліста

галас - тролль, козел. Що ти знаєш про імперіалізм, начитався червоної преси. Твоя риторика застаріла на 50 років...В яких окопах живуть такі релікти???

Я
Я

Замнуть, не зважаючи на байкерів і всіх хто проти... регіонали сьогодні керують всім... Хай земля буде пухом цій молодій людині!

П
Петрович

Василь Галас....ты козел.Каждый делает то что хочет и как хочет.Законом не запрещается быть байкером.

Х
Хтось

Оооох любите ж Ви себе Василь ГАЛАС, навіщо ж фамілію свою великими буквами писати. До речі, те що Ви себе дуже любите я ще помітила, коли Ви в нас в школі виступали. А на рахунок прощання з байкером..а ви собі якось інакше уявляли похорони байкера? Я вважаю, що друзі покійника молодці, всіх зібрали і з шумом, щоб всі знали, що в них горе, попрощалися з другом.

M
misha

Sorry , то я до Галаса В. писав.

M
misha

Василю, лічіться , або дайте адрес я Вам з Америки якісь гомбиці вишлю -може Вам поможе. Але навряд чи Вам щось поможе!!!

Ю
ЮРІЙ

мало є таких соціальних груп, що здатні організовано захищати свої права. А справедливості не було, нема й не буде. Хай земля йому буде пухом...

ВЛ
Василько Лемент

Двигун внутрішнього згоряння - потворність, нав'язана нам гнилим Заходом. Даймо відсіч західному імперіалізму, сідлаймо коней, сідаймо на підводи, гей-гей, цоб-цабе, вперед до слов'янського щастя!

Т
т

прямо маркса нагадав. безвідповідальність партйних комуністичних шишок і їхніх діток тоже гамерика принесла?баййкери симпатії не викликають((((

ВГ
Василь ГАЛАС

Байкери і байкерство - потворність, навіяна нам гнилою Америкою. Безвідповідальність "татусевих діток" - теж запрограмована американським злочинним способом життя. На трасі перетнулися два наслідки одного великого Зла, яким є американський імперіализм, що руйнує зсередини закарпатський і загальнослав.янський світ.

Читайте також