В Ужгороді відкрився найпотужніший у Західній Україні навчальний Центр комп’ютерних технологій

28
20

Міжнародний центр інформаційних технологій разом із Закарпатським державним університетом заснували в Ужгороді найпотужніший у Західній Україні навчальний Центр, у якому усі охочі – віком від 10 до 50 років – зможуть отримати фахові навички роботи з комп’ютерними програмами.

Такі знання необхідні для того, аби іти в ногу з часом, претендувати на високооплачувані посади, мати змогу користуватися сучасними прогресивними технологіями.

«Ми пропонуємо Вам за короткий термін якісно вивчити комп’ютерні дисципліни різних типів, гнучкий графік навчання, доступні ціни, максимум практики, можливість подальшого працевлаштування, а також гнучку систему знижок, після навчання видається сертифікат»,  – йдеться на сайті Центру. Тут же можна дізнатися і про вартість курсів.

На базі найпотужніших у регіоні навчальних комп’ютерних лабораторій проводитимуть курси (групові та індивідуальні) для підготовки фахівців за такими напрямами:

 
            «Курс підготовки користувачів ПК та офіс-менеджерів»
            «Комп’ютерна графіка Adobe Photoshop»
            «Комп’ютерна графіка Corel Draw»
            «Комп’ютерна 3D графіка 3D Studio Max»
            «1С  Бухгалтерія»
            «Розробка та оформлення веб-сайтів»
            «Курс програмування: Adobe Flash, Java Script, PHP, HTML»
            «SEO – розкрутка сайтів»
            «Курс користувачів iPad та iPhone»
            Курс “Тестування комп’ютерних програм (QA)”
та інші.
 
Адреса Центру: м. Ужгород, пл. Корятовича, 5, 3-й поверх. Тел./факс: (0312) 42 – 80 – 08.    
E-mail: info@uc-it.in.ua. www. uc-it.in.ua

Коментарі

Ю
Юлій

999 УжДУ?, його не існує уже 12 років.

Н
Нейтральний

999 - не робіть собі компліменти. То не "особиста" образа, а констатація факту.

9
999

Нейтральному. Хай Вам Бог простить. Коли не мають аргументів - переходять до особистих образ.

Н
Нейтральний

До 999. Ви "хвора" людина.

9
999

"Нейтральному". "Ващука не хочуть в УжНУ" Хто? Можі ті викладачі УжНУ, які поправляють своє фінансове становище, викладаючи в УжДУ? Де я говорив про те, що хочу, щоб Ващук був ректором УжНУ?. Де я погано, чи не толерантно висловлювася про професора історії Миколу Миколайовича Вегеша? З яких це пір, державні кошти, які пішли на відкриття нової бібліотеки в УжНУ стали меценатськими коштами Віктора Балоги? Відповідне сприяння - це фінансова благодійна допомога. Дуже добре, що в Ужгороді, на Закарпатті відкрили Центр комп'ютерних технологій. Шкода що це не було зроблено при УжНУ (статус зобов'язує), а при УжДУ.

Н
Нейтральний

999 – про толерантність. Ви в кожному коментарі «теплим» словом згадуєте Вегеша, неоднозначно сприймаєте спонсорську (меценатську) підтримку Балоги у відкритті бібліотеки УжНУ…А в кінці заговорили про «елементарну толерантність». Якщо такий «благородний» Ващук, то чого його так не хочуть в УжНУ?

9
999

Успішний проект Ващука перетворився в якусь нездорову дискусію. Забули ми про елементарну толерантність. При чому тут ненависть до Вегеша, якого я поважаю, як прекрасного історика. Але бути талановитим істориком - це ще не означає бути добрим менеджером. Добре знав трьох ректорів університету: Чепура, Лендєла, Сливку. Прекрасні менеджери і до того ж ще і фізики. Це багато про що говорить. Хай новий ректор поверне колишню славу УжНУ. Питання не в конкретному прізвищі.

У
Ужгородець

До 999. Звідки у Вас стільки ненависті до Вегеша? Вас що, вигнали (попросили піти) з університету при ньому, чи що? Чи Ващук після Міністерських чиновників скуповує коментаторів?

М
Марія

Хвали ня ротику бо тя роздеру

9
999

Перший хто підтримав пана Ващука - це Mukachevo.net, опублікувавши дану статтю. Від конкретного факту нікуди не дінешся. І знову багато голослівних коментарів. Треба дивитись реальним фактам в очі. А реальність на користь Ващука. Це доконаний факт.

Б
Борис

Особливо хороша система оцінювання в ЗакДУ - єдина в Ураїні. Видно, хтось з прихвостнів Ващука взявся активно його підтримувати в коментарях. А Ващук видно придумав чергову аферу по прокачуванню грошей...

9
999

В чому поганий піар Ващука? Він з нічого зробив однин з найкращих вищих навчальних закладів України. Вегеш один з найкращих державних вищих навчальних закладів України опустив "нижче плінтуса". Щоб сказали його шановані попередники Чепур і Сливка, як би змогли побачити "діяння" свого наступника? Душа болить за свій університет.

1
111

Ващук все що робить, робить для піару. Нічого він не робить просто так. Тим паче, що скоро його контору (комерційну установу з видачі дипломів) можуть накрити. От і рветься Ващук в УжНУ, попутно створюючи собі імідж "крутого" господарника. Буде приміщення УжНУ здавати в оренду бізнес-установам.

М
Макс

За відкриття таких центрів якраз і слід поважати Ващука, бо що там би не казали, а менеджер він сильний. Інша справа, що дарма він взявся ламати через коліно УжНУ. Нічого у нього не вийде

О
овощ

а тем временем в ужну валяются окурки в коридорах.

S
Siddy

Курс iPad відповідає ціні "ядошка" в умовних одиницях :)

Д
Д

«Курс користувачів iPad та iPhone». О блин это наверное очень интересно :) а сколько стоит ?

9
999

Державну бібліотеку в УжНУ відкрили за приватні гроші Балоги? Дуже цікаво.

Д9
До 999

При чому тут вегеш до грошей ващука???? Але якщо вже так тоді при вегешу відкрили саму круту бібліотеку на гроші балоги

9
999

Чому це не було зроблено при самому "успішному" ректору пану Вегешу в УжНУ?

Читайте також