Віктор Балога очолив ТОП-50 Закарпаття

5
1

Лідер минулорічного опитування мер Ужгорода Сергій Ратушняк цього року втратив позицію і займає третє місце

17 червня стали відомі імена 50 найвпливовіших особистостей Закарпаття за версією обласної газети `Неділя`. Рейтинг проекту `ТОП-50. Найвпливовіші люди Закарпаття-2008` очолив глава Секретаріату Президента України Віктор Балога. Лідер минулорічного опитування мер Ужгорода Сергій Ратушняк цього року втратив позицію і займає третє місце.



Друге місце посів голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші. Четвертий із найвпливовіших - рідний брат Віктора Балоги, заступник голови ОДА Іван Балога. Замикає п’ятірку голова Спостережної ради ЗАТ `Єврокар` Олег Боярин.


Серед найвпливовіших цього року немає жодного журналіста. Натомість побільшало представників духовенства.


У коментарі ZAXID.NET головний редактор газети `Неділя` Михайло Носа зазначив, що експерти розглянули понад 300 анкет. Їх автори серед найвпливовіших здебільшого називали Віктора Балогу та Сергія Ратушняка. `Рейтинг газети `Неділя` — суто наша точка зору, - зазначив М.Носа. - Хотілося би, щоби з’явилися ще 2-3 таких опитування і ми могли би з ними конкурувати`.


Він також зазначив, що цьогорічний рейтинг було робити `досить сумно і навіть нецікаво`. З його слів, область маленька, і обличчя на впливовому олімпі фактично не міняються.



Проект `ТОП-50. Найвпливовіші люди Закарпаття` був започаткований у 2006 році.


Коментарі

Я
Я

І не дивно. Рата обламався.

Читайте також