Вулична мода Закарпаття. Сезон «Літо-2011»

36
1

Протягом червня-липня і навіть трошки серпня Мукачево.net розглядав, у що ж вбираються закарпатці влітку.

Яскраві кольори на тлі диктату білого, постмодерні прінти, великі окуляри, довгі сукні в квіти і, звичайно, парасолька – ось ключові тренди літа на Закарпатті. 

Водночас, продовжує залишатися трендовою у новому сезоні клітинка.

Класика

За умови відсутності доступу до колекцій світових брендів, закарпатці віддають перевагу класичним сюжетам, які ніколи не виходять з моди.
 
Мукачево.net вже звертало увагу на пристрасть місцевих модників до клітинки.
 
Влітку ж впадала в очі потяг до горошку  та смужок.
 
 
Поруч з класичними сюжетами закарпатці не забувають і про виразні деталі - аксесуари: примітні сумки, окуляри, хустинки, метелки.

Гасла

У той же час, не цураються закарпатці й вірусних ідей в моді.
 
Вигадана в 1977 році культова концепція І ♥ NY нарешті масовано добралася до Закарпаття, насамперед до Ужгорода, щоправда, у вигляді «міксів». Через принти на футболках  закарпатці освідчуються різним країнам світу, рідному місту і навіть шоппінгу. 
 
 

Стриманість

Цьогорічне літо видалось доволі хмарним і дощовим. Це не могло не вплинути і на щоденний гардероб закарпатських модників улітку. Він став менш відвертим. Особливо у дощовому липні.
 
 
Хоча, звичайно, міні-шорти/спідниці/сукні, часом навіть абсолютно прозорі – досі у фаворі.
 

До підлоги

Світовий тренд літа – довгі сукні «до кісточок» – надзвичайно швидко заполонили область. 
 
Якщо раніше влітку модниці намагалися щоразу посвітити ніжками, то цьогоріч від еротичного тяжіють до іншого – більш стриманого, романтичного образу.
 
Ще одна виразна тенденція – квітковий принт. Плаття, розфарбовані подібним чином, короткі чи довгі, виглядають неймовірно вишукано та елегантно. 
 
 

Строкатість

Незмінним залишається любов закарпатців до яскравих кольорів, часом навіть через поєднання непоєднуваного. Хоча, звичайно, змагатися з тотальністю білого кольору влітку на Закарпатті безперспективно.
 
 
 

Коментарі

В
Вуйка...

І де тут мода? більш-менш якось дівчата на 9-ій фото , все остальне як то краще називають - без смаку, тряпка якась на тілі і все... І де ви в селах моду бачили на закарпатті міст нема...

Читайте також