Єдиний Центр переміг у 10 населених пунктах України

11
0

Зокрема, і на виборах 3 мерів

Станом на 8 годину ранку 4 травня 2009 року на дочасних місцевих виборах за попереднім підрахунком голосів Єдиний Центр займає передові позиці у 10 населених пунктах.

Зокрема, перемогу здобувають:

1. Вінницька область(Яришівська сільська рада) – Гнатюк Ніна - 52,95%
2. Вінницька область(Горбовецька сільська рада) – Теклюк Леонід – 57,08%
3. Дніпропетровська область(Микільська сільська рада) – Сідович Володимир – 32,5%
4. Закарпатська область(Новоселицька сільська рада) – Ворон Віктор – 50%
5. Івано-Франківська область(Хотимирська сільська рада) – Капуляк Дмитро – 67,12%
6. Полтавська область(Новооржицька селищна рада) – Динник Алла – 35,82%
7. Хмельницька область(Вільховецька сільська рада) – Шевчук Анатолій – 38,85%

Також, єдиноцентристи попередньо перемагають на виборах міських голів. Зокрема, на виборах міського голови м. Лисичанська(Луганська область) лідируючу позицію зайняв Бондаренко Валерій – 17,33%. Міським головою м.Перечин(Закарпатська область) стає єдиноцентристка Гуранич Мирослава, котра наразі є в.о. Перечинського міського голови. Гуранич здобуває впевнену перемогу - свою довіру їй виказали 56,1% виборців. У м.Герца(Чернівецька область)  всі шанси стати градоначальником має Скрипкару Василь з попереднім результатом – 28,04% .

Нагадаємо, 3 травня 2009 року вибори міських, сільських та селищних голів відбулися у 48 населених пунктах. У 46-ти із них взяли участь кандидати від Єдиного Центру.

Як відомо, лідер Єдиного Центру, народний депутат України Ігор Кріль наголошує, що `рецептом успіху` партії є втілення на практиці механізмів відкритих списків. `Більшість політичних сил фактично проігнорували місцеві вибори.  Їм там не цікаво. На місцях немає що ділити, а роботи багато`, - зазначав Кріль, коментуючи результати дочасних виборів, що відбувалися 15 березня цього року.

За повідомленням представників Єдиного Центру, 3 травня на момент закриття дільниць явка виборців склала майже 67% по всій Україні. В цілому вибори пройшли спокійно, серйозних порушень та неординарних інцидентів під час голосування на дільницях зафіксовано не було. Лише на Руднє-Димерській(Київська обл.) дільниці тимчасово було припинено підрахунок голосів через численні порушення виборчого законодавства, що були виявлені спостерігачами.

Єдиний Центр проводив паралельний підрахунок голосів. З детальними результатами голосувань та додатковою інформацією можна ознайомитися на сайті http://www.edc.org.ua/.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також