Закарпатські `єдиноцентристи` просять політичні сили краю утримуватися від демагогії

8
2

Заява прес-служби Закарпатської обласної організації Єдиного Центру

 

 

Останнім часом деякі ЗМІ області розповсюджують інформацію про затримання правоохоронними органами голови сільської ради села Березники Свалявського району. Такі повідомлення супроводжуються твердженнями, що сільський голова є членом Єдиного Центру і  одним з лідерів районної організації партії.  

 Прес-служба Закарпатської обласної організації Єдиного Центру  заявляє, що будь-які спроби підкреслити причетність затриманого голови сільської ради  до Єдиного Центру є відвертою політичною спекуляцією, спрямованою на дискредитацію Єдиного Центру. Також офіційно заявляємо, що зазначена особа немає ніякого відношення до керівних органів обласної організації Єдиного Центру й взагалі не є членом партії. Сільський голова с. Березники свого часу подав заяву про вступ  до партії, однак зробив це без відповідних рекомендацій  членів партії. Тому обласна організація Єдиного Центру вирішила заяву не розглядати. Згідно зі Статутом Єдиного Центру, для нових кандидатів існує кандидатських термін строком до трьох місяців. Лише після закінчення цього терміну ухвалюється остаточне рішення щодо прийняття в члени партії. Стосовно зазначеного сільського голови такого рішення не було прийнято, отже він є не членом Єдиного Центру.

 Обласна організація Єдиного Центру закликає політичні сили краю утримуватися від демагогії та спроб дезінформації жителів Закарпаття, бо такі дії не відповідають загальновизнаним принципам розвитку демократичного суспільства та функціонування свободи слова.

Коментарі

Л
людина

васильку не треба було заганятись до єц а сказати прізвище хто заганяв і подати в суд а то лише язиком ля-ля в інтернеті

В
Василь

Добре хлопці пишете. А як в чопі добровільно-примусововсіх працівників бюджетнної сфери заганяли до `ЄЦу`. І ви пишете про випробувальний термін.

Читайте також