Закарпатський CinemaHall продовжує «клепати» фільми

11
1

З моменту відкриття в Ужгороді кіномайстерні CinemaHall вже пройшло 2 місяці. Мукачево.net розпитало координатора проекту Антона Готліба про те, чого вдалося досягти і що відзняти за кінець весни – початок літа.

 

«З тих пір запустились і досить успішно функціонують чимало проектів, – зазначив Готліб. – Дійшов до свого логічного завершення проект «Творча лабораторія», авторства Владислава Толстова. Тут вже відзнято 3-и короткометражні фільми,вивчили заплановану на відкритті проекту програму. Що приємно, учасники «Творчої лабораторії» після літнього закриття проекту не йдуть з CinemaHall, а долучаються до інших функціонуючих проектів, а ми, в свою чергу, сподіваємось на відновлення «лабораторії» восени», – повідомив Антон.  
 
Щочетверга в приміщенні лінгвістичного центру ЛІК функціонує «Експерементальний акторський проект», де пліч-о-пліч премудростям акторської гри гостей вчать Юлія Міронова і Сергій Цой. Сюди ходять ті, хто хочуть зніматись у кіно. Свіжий приклад – Олег Токар, якого запросили стати обличчям промо-ролику цьогорічного «ПораБуло фесту».
 
Дуже успішним, за словами керівник закарпатського CinemaHall, є проект «IF», який щосуботи збирає свою постійну публіку в приміщенні Будинку культури.
 
«Ще трохи, і в нас може сформуватись така-собі кіно-тусовка, – зазначив координатор проекту «IF» Дмитро Галін. – Радує, що люди приходять сюди з готовими ідеями і, навчаючись чомусь, паралельно, можуть знайти собі однодумців». 
 
Долучаються кіноаматори CinemaHall і до соціальних тематик. Так,  учасники проекту «If», наразі, займаються завершальною стадію монтажу соціального ролика Володимира Джамбієва. Подробиці поки не розголошуються, але хлопці пообіцяли, що Мукачево.net побачить готовий продукт одним із перших. Тим часом, на «Творчій лабораторії» вдалося відзняти ідею Юлії Дуб на тему популяризації української мови. 
 
Варто зазначити, що взяти участь у проектах CinemaHall може кожен бажаючий і абсолютно безкоштовно. 

Коментарі

Ч
Чупакабра

Успіхів.

Читайте також