Закарпатський парад наречених націлився на новий рекорд (ФОТО)

5
0

Цієї неділі центральними вулицями Ужгорода одночасно пройдуться щонайменше 120 наречених.

Чи вдасться побити минулорічний рекорд (тоді в параді брали участь 160 наречених) – наразі не відомо.

Поки що бажання взяти участь у весільній ході виявили 120 дівчат, не менше 20-ти фотографів, перукарі і візажисти. Конкуренцію закарпатським нареченим складуть дівчата з міст-побратимів, які також зголосилися приїхати на парад.

Щороку організатори вигадують все нові й нові номінації, якими запам’ятовується кожний парад: торт, діаметром 50 метрів, найдовша весільна фата, єдиний «лежачий» пам’ятник Закарпаття, «Весільний рушничок», що красується при вході до ужгородського РАГСу. За словами одного з організаторів свята Сергія Денисенка, цього року також готується цікавий рекорд, але подробиці поки не анонсуються.

Він також повідомив Мукачево.net, що сам парад буде більш тривалим: «Якщо раніше маршрут пролягав крізь Пасаж – Корзо – пл. Театральна, то цього року ми плануємо його продовжити: від готелю «Закарпаття» – через проспект Свободи – до центру».

Змінено і місце фінальної локації – тепер це буде пл. Поштова (а не пл. Театральна, як це було заведено у минулі роки).

Чи побачить наречених, скажімо, у Мукачеві – поки що не відомо: «Дівчат умовно ділять на 10 автономних груп, – пояснив організатор. – У кожної є керівники і фотографи. До 19.00 вони мають абсолютну творчу свободу. Хтось їде у Лумшори, хтось – у Воєводино. Можливо, надумають завітати і у Мукачево, хоча це не факт».

А ввечері усі «весільні команди» об’єднуються у єдиний весільний кортеж. Після автопробігу відбудеться піший парад, а під час фінальної частини на пл. Поштовій будуть підведені підсумки, оголошені переможниці номінацій, танок нареченої і, звісно, дівчата кидатимуть у натовп свої весільні букети. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також