ЗАХОПЛЕННЯ КОМБІНАТУ "УКРАЇНА" (ВІДЕО ЗАХОПЛЕННЯ)

6
5

Рада національної безпеки і оборони України доручила уряду призначити тимчасового керівника поліграфічного комбінату «Україна» з числа нинішніх заступників.

Про це на брифінгу повідомила секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса БОГАТИРЬОВА.

За її словами, враховуючи той факт, що приводом для зіткнення між представниками політичних сил, які беруть участь у виборах, та представниками міліції стала зміна статуту та керівництва комбінату, РНБО прийняла рішення, направлене на те, щоб жодна зі сторін не мала переваг над комбінатом, який друкує виборчі бюлетені.

Відповідно до рішення РНБО, Кабінет міністрів має визначитись з тимчасовим керівником поліграфічного комбінату із числа заступників, які сьогодні працюють на підприємстві. БОГАТИРЬОВА зауважила, що ця людина повинна мати кваліфікацію, досвід, а також доступ до державної таємниці.

Крім того, ця кандидатура має бути погоджена із Службою безпеки України.

Поліграфічний комбінат «Україна» охоронятимуть Внутрішні війська, а СБУ вестиме відеонагляд за друком бюлетенів.

Нагадуємо, що раніше депутат від Партії регіонів Владислав Лук'янов повідомив про проникнення невідомих на комбінат, а його соратник Василь Грицак додав, що в захопленні брали участь близько 300 осіб приватної охоронної компанії "Щит". Інформацію про захоплення комбінату підтвердив також регіонал Василь Горбаль.

Пізніше Грицак заявив про причетність керівництва МВС до організації спроби захоплення комбінату

А президент Віктор Ющенко повідомив про захоплення 5 депутатами-регіоналами кабінету директора цього підприємства "на знак протесту".

Директор комбінату "Україна" Валентин Музика знаходився до цього моменту на лікарняному.

Міністерство фінансів 21 січня на підставі постанови Кабміну призначило на його місце Хомка, але цей наказ був нібито призупинений рішенням Окружного адмінсуду Києва.

 

Коментарі

Ш
Шоні

це повний звіздєц! повертаємось у 2004! от шо буде як країною зеки керуватимуть!

Й
Йончі

так се фабрік арегіонала, як они годні сим керувати, громити свого???

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ШО не депутат -то дегенерат

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

А руководят захватчиками 5 депутатов из ПР

Ш
Шоні

Бєспрєдеєл!!!!!!!

Читайте також