Зірки «Нового каналу» зізналися в любові до Мукачева

12
5

Ольга Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан поділилися враженнями про місто, де вони часто бували раніше та куди планують завітати уже в найближчі вихідні.

Цієї п’ятниці, 22-го і суботу, 23-го червня на Закарпатті зніматиметься новий проект каналу під назвою «КабріоЛіто». Його ведучі – зірки Нового каналу Сергій Притула, Олександр Педан і Ольга Фреймут.

Кожен з них вже був у Мукачеві, але разом сюди вони ще не приїздили. Перед візитом «зіркової трійці» до міста над Латорицею власкор Нового каналу на Закарпатті Віталій Глагола розпитав у кожного про враження і спогади про Мукачево. 

Ольга Фреймут:

– Коли ми були з програмою «Ревізор», запам'яталося, що нас не хотіли пускати в один з ресторанів. Але найбільше - що в Мукачево ми зустрічали багато матусь з дітками, а це означає, що в місті багато щасливих сімей. Крім того, знаю, там дуже активна преса.

Сергій Притула:

– Я в Мукачеві буваю часто. Свого часу в цьому місті жила рідня мого дядька, який був заступником командира дивізії прикарпатського військового округу. Ми часто їздили до них в гості. Плюс – постійно заїжджали з гастролями. Дуже гарне місто.

На Закарпатті багато красивих міст. Здавалося б, міста розташовані на відстані 20-30 км один від одного, але абсолютно різні. Мукачево одне з тих міст, яке несе в собі позитив. Ми говоримо «Одеса» і посміхаємося, тому що Одеса – це столиця гумору. Ми говоримо Дніпропетровськ – і уявляємо собі сувору велич, де гартувалася сталь. Ми говоримо «Мукачево», і я розпливаюся в усмішці. Це там, де тепло, де хороше вино, де можна набрати винограду, персиків і абрикос.

Олександр Педан:

– Я зовсім нещодавно відпочивав з родиною в Мукачеві, на травневі свята. Дуже атмосферне місто. Для мене Мукачево та Ужгород – міста схожі один на одного. Мукачево – це маленький куточок Європи в Україні. Дивлюся на це місто і розумію, що колись ми потрапимо до Європи (посміхається). Є в місцевих жителів якась внутрішня свобода. Природа приголомшлива, люди приємні! Що ще треба?

 

Зйомки програми «КабріоЛіто» відбудуться в суботу, 23 червня поблизу мукачівської ратуші.

Коментарі

Л
Леон

"Ревізора" тоді обламали в "Шоколадному домі бондаренко") Щей менти не помогли)

+
+++

Так не знімали ж програму!!!

О
Оля

Боже які вона класні.Ми їх дуже любимо......Як би вони іще раз до нас приїхали.Було б чудово.

A
Alex

Не нравится мне Педан, и та противная снобиха Фреймут. А вот с Притулой пивка попить можно.

P
PrOcEnT

Я уже бачив дві машини "Нового Каналу " на вул.Духновича біля "Цімбора"

Читайте також