Зірки українського шоу-бізу розхвалили Рокаш

6
17

Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Лама, Валерій Харчишин та інші слухають In Vinko Veritas.

З моменту презентації дебютного альбому гурт Рокаш зібрав цілу купу компліментів. Спершу від галасних фанатів, а тоді й від авторитетних музикантів.

Ось як відгукуються про музику закарпатського гурту зірки вітчизняного шоу-бізу:
 
Святослав Вакарчук, «Океан Ельзи»:
 
«Активне використання фортепіано у ваших піснях робить звук інтелігентним. Не буду багато говорити – мені все подобається! Просто хочеться побажати вам успіху. Ви заслуговуєте на те, щоб стати відомими!»
 
 
Лама:
 
«Фірма є фірма, і все цим сказано».
 
 
Олександр Положинський:
 
«Однозначно у цих хлопців є щось таке, чого немає ні в кого в світі, і це саме те, що відрізняє Рокаш від усіх інших колективів, які існують на нашій планеті»
 
 
Олег Скрипка:
 
«Це дуже шляхетний колектив, шляхетний рок, я радив би всім слухати таку музику… Це колектив, який має серйозне майбутнє»
 
 
Валерій Харчишин, Друга ріка:
 
«Це є найвідвертіша, найчесніша і справжня фолкова «Свіжа кров»
 
 
Олександр Асаулюк, продюсер:
 
«Чомусь я хочу ризикнути і сказати ще одне пророцтво: мені здається, що зараз ми бачимо народження ще одної великої української групи Rock-H»
 
 
Нагадаємо, що свій перший альбом In Vinko Veritas рокаші презентували на святі вина в Мукачеві, а минулого четверга заспівали його ужгородцям. 

 

Коментарі

РМ
Рубіш Майк

нерозумію шо за атака на Рокаш? файна група, музика якісна, хоч і специфічна, згоден, не роблять акцент на текст, але це їх власна концепція. і я їх буду "протектувати" як виразився один з коментувачів, чом би не підтримати наше..

С
Семёныч

Ташнит уже. Но должен написать-ТАШНИТ!!!

Ф
фанат

Маніпуляція суспільною свідомістю, зокрема, шляхом поширення завідомо недостовірної, неповної або упередженої інформації;

G
GoldOfTranskarpatia

Ну куди нам простим людям до таких професіоналів як шановна редакція ) дякую за пропозицію але роботою поки що забезпечені ), але будем мати на увазі.

G
GoldOfTranskarpatia

Кращий гурт Закарпаття це "Гудаки" хоч про них і не так часто пишуть як про Рокаш.

E
ETE

краща група в історії закарпаття

РМ
Редакція Мукачево.net

Ви так чітко описуєте те, що має робити редакція сайту. Може шукаєте роботу? Бо в нас якраз є вакансія. Пишіть нам)

G
GoldOfTranskarpatia

Вибачте але це вже занадто. 1. Інформація про відгуки давно застаріла оскільки складається з відгуків висловлених під час участі в конкурсі "Свіжа кров" ще старого складу гурту. А використовувати її по другому колу вже якось непрофесійно з боку такого авторитетного інформаційного видання як мукачево.нет. А ще краще булоб вказати першо-джерело даної інформації та її автора для коректності 2. Чому це "великий и могучий" Рокаш заслужив таку протекцію від негативних відгуків з боку модераторів сайту? Сподіваюсь не тому що одним з модераторів є хтось з учасників гурту або близьких до них. 3. Якщо вже на те пішло що їх так розхвалили наші зірки чому жодного слова не сказано і незгадано на інших інтернет ресурсах?

P
petit_oiseau

мені подобається Рокаш, але без фанатизму. Приємні голоси, гарні на вигляд чоловіки, а головне веселі пісні. Успіху їм і я впевнена, що вони ще дадуть про себе знати не тіки на всеукраїнському, але і на всесвітньому рівні ;)

РМ
Редакція Мукачево.net

Почитайте уважно правила коментування на сайті, там зокрема є про флуд і флейм, тобто про оці ваші коментарі. Відтак, вони також можуть бути промодеровані. Якщо вам принципово когось образити чи зігнати злість після важкого дня - будь-ласка, але ми не зобов'язані залишати прояви ваших емоцій на сайті. З приводу докорів про інші коментарі, ми обов'язково їх промодеруємо за наявного часу. Дискусію з цього приводу продовжувати більше не збираємося, оскільки вона суперечить правилам коментування на сайті.

Q
q123

К сожалению всем рот не заткнете. Каждый человек имеет право на свое мнение. А новая вчерашняя статья - уже смешно становится. Любовь к группе вы так не навяжете, группа сама должна к себе любовь привить. А иначе все выглядит так как было написано в удаленном комменте. Надеюсь теперь я ничего не нарушил? Правильно, так держать! Дайош каждый день статью про кучку ...

М
мкчв

Очень хочется верить что группа Рокаш добьется огромного успеха и будет выступать не только на свадьбах и пьянках местного значения,а поедет в мировое турне (а не в село Пацканьово на кирбай), запишет второй альбом и сразу за ним выпустит диск "The Best"... популярность захлестнет их, Вакарчук и Скрипка во всех интервью будут говорить : "Вот видите, мы верили в них, и у нас даже есть фото с ними!", но боюсь что скорее сайт Мукачево.нет станет самым авторитетным новостным сайтом в мире а столица переместится в Нью Васюки чем это случится ...

РМ
Редакція Мукачево.net

Так вже сталося, що правомірність дій на сайті визначає саме редакція - згідно з правилами, які вказані на сайті. У видалених коментарях були грубі порушення - образи, наклепи і груба лексика. Дискусію продовжувати з цього приводу не збираємося. Дотримуйтесь правил і ніхто коментарі не модеруватиме.

B
besch

Uvazhaemaja Mukachevo.net Ja chital komment chitatelya. Ne nashel nikakich narushenij.. Kazhdij opponent imeet pravo na kritiku.. Ili u vas osobaja zensura? S uvazheniem: vash zemlyak.

B
besch

Polnostju soglasen s vishe skasanim!! Ne vizhu i ne slishu nichego osobennogo! Musikalynij uroveny-0, smislovaja textovij uroveny- chush, eto i v pravdu ,, rokash,, v sakarpatskom smisla slova.. Eto ocheny slabenykij Volk i uz konechno ne Rock! Bolyshe choroshej musiki slushat nado rebjata i uchitsa!

РМ
Редакція Мукачево.net

Ваш коментар було видалено через порушення правил коментування. До речі, нові коментарі також чекає та ж доля. Коли про гурту відгукуються топ-музиканти країни, дивно говорити про "піарщину".

Й
й123

І де мій коментар?

Читайте також