Знищений пожежею ринок в Мукачеві відновив роботу (ФОТО)

23
3

У першому з трьох рядів, який відбудували найшвидше, торгівля розпочалася ще перед новим роком.

Вочевидь, ще до Різдва відновить роботу і другий ряд: він також повністю готовий, а в окремі магазини вже завезли товар.

Водночас, коли запрацює третій з рядів, де власне, й виникла пожежа – прогнозувати важко. Поки тут ще не у всіх магазинах закінчено стіни та дах, втім, уже вставлені вікна.

Судячи з усього, саме підприємці з другого та третього рядів досі торгують на території колишньої парковки в металевих контейнерах.

Також уже з дахом, але досі в процесі відновлення й кондитерський цех пекарні, який згорів одним з перших.

 

Пожежа на логойдівському ринку в Мукачеві. Переглянути усі відео

 

Як запевнив Мукачево.net один з рідних директора ринку Росани Логойди ще восени, усі роботи з відновлення торгівельних площ здійснюються саме її коштом. Вартість попередніх магазинів з металопластику становили, за свідченням торговців, близько 12 тисяч доларів.

З вересня на об’єкті щодня працює від 7 до 15 чоловік, навіть у вихідні. Втім, напередодні нового року та після нього гуркоту тут не було чути.

Нагадаємо, що пожежа на так званому логойдівському ринку в Мукачеві (мікрорайон «Росвигово»), яка сталася 21 серпня у другій половині дня , була першою з трьох великих пожеж, які сколихнули Закарпаття наприкінці літа минулого року. Тоді торгівельні площі згоріли менш ніж за півгодини.

 

Пожежа на логойдівському ринку в Мукачеві. Переглянути усі фото

Коментарі

Л
Лекс

Чи не забули власники ринку про пожарну безпеку ? Чи встановили гідранти , чи хоча б пожарні щити ? Та й зависло питанна про відшкодування матеріальних збитків підприємців які постраждали внаслідок пожежі. Та чи знайшли правоохоронні органи винуватців такого ( мяко кажучи ) недбайливого ставлення до пожежної безпеки. Мається на увазі хто дав дозвіл на відкриття роботи ринку без елементарних засобів пожежної безпеки...

E
eduard

geiz ist geil

Е
Едік

Нормал!)

Читайте також