Віктор Балога: «Балотуватися не передумав. Говорю про це чітко й упевнено»

7
7

Єдиний Центр висуватиме та підтримуватиме до 25 кандидатів-мажоритарників по всій країні, а політик особисто сподівається на перемогу більшої половини з них.

«Бачення формату участі Єдиного Центру є, проте в деталях не хочу бігти попереду паровоза. Ще не час. Тим більше, що навіть виборчі умови ще міняються, як це недавно проілюструвало рішення Конституційного Суду про заборону одночасного балотування за списком і в мажоритарному окрузі, –зауважив Віктор Балога в інтерв’ю газеті «Новини Закарпаття».

Поза тим, політик все відкрив певні карти: «Єдиний Центр так чи інакше братиме участь у виборах. Партія висуватиме своїх кандидатів у переважній більшості областей. Напевно, під нашим прапором або за підтримки ЄЦ піде 20-25 відомих і поважних людей. Звісно, прогнозувати їх результат – то невдячна справа, але віримо в перемогу більшої половини наших висуванців. Така на сьогодні програма-мінімум».

Об’єднуватися з кимось заради участі у виборах лідер Єдиного Центру не збирається, виключно на основі ідей та принципів.

З приводу власної участі у виборах, то Віктор Балога вкотре підтвердив намір потрапити у парламент: «Балотуватися не передумав. Говорю про це чітко й упевнено. Більше того, не можу вчинити інакше. І річ тут не в намірі залишитися у великій політиці, хоча й такий мотив є, не буду кривити душею. Головне те, що моє прагнення піти на вибори походить із моєї політичної біографії. А вона, як Вам добре відомо, почалася саме на Закарпатті і завжди була пов’язана з нашим краєм. Упевнений, що так відбуватиметься і далі».

По одному із закарпатських округів, зауважив політик, точно вже балотуватиметься Василь Петьовка та Павло Балога. «Є й інші гідні кандидати, які поки зважують ступінь своєї готовності до виборів. Їх буде названо дещо пізніше», – наголосив Віктор Балога, запевнивши, що разом з іншими кандидатами від його команди планують пройти свої округи повністю – від села до міста, аби зустрітися з виборцями особисто.

 

Усе інтерв'ю - читайте за посиланням.

Коментарі

БХ
Бідний хустський виборець

Да!Паша уже начал работать на Хустщине!!!Всех ОПРАШИВАЮТ!!! Кто за ПАШУ БАЛОГУ,кто против?Правда неясно изменится ли ТАКСА ЗА ГОЛОС????Или останется на уровне выборов в местные органы???Ходят слухи, что доведут до СТО БАКСОВ.Солидно!!! При таком розкладе все БАЛОГИ пройдут в Верховную Раду!!!!

I
Igor

Ага, голосуйте за хитрого цигана і буде вам щастя....

А
А

Сікора Степан, прохання Вам тихенько сидіти на пенсіі, а то Ваша мудрені коментарі задовбали

SS
Sikora Stepan

Пані Кароліно, принцип "викрючуватися, як можу" створює на певному етапі ситуацію, коли політик залишається без соратників і друзів, а це породжує, на жаль, політичне небуття. Справжній політик має завжди дотримуватись сталих принципів. А то: вчора Медведчук, потім Ющенко, сьогодні Янукович. "Багатовекторна" позиція - це забагато навіть для нашого малого і прекрасного краю. Поразка політичного лідера - це поразка його соратників і однодумців, і "свідомого населення Закарпаття" (як висказалася пані Кароліна). А цього б дуже не хотілось. Але політична нерозбірливість диктує свою логіку.

К
Кароліна

Які б думки не висвітлювалися на шпальтах ЗМІ про Балогу В.І. все рівно на сьогодні кращого політика від Закрпаття немає.Це моя особиста думка,звичайно. Але тим не менше, скільки зробив для області Балога В.І. не зробив ніхто, навіть якщо і говорять за нього, що він як хитрий лис.Та іншою, людина в тому політичному середовищі і не може бути. Там виживає сильніший за духом, слабших просто змітають із шляху.Тому Балога В.І. викручується як може в тому середовищі.В народі кажуть - з вовками жити - по вовчому вити...Така вона філософія життя. Саме, такі як Балога, і протягують свій рідний край на усіх рівнях.Стільки як останнім часом говорять про Закрпаття, раніше цього не було, дуже мало було інформації про наш прекрасний край та про його представників.І завдяки таким депутатам від Закарпатської області вдалося прославити наш край. Отже я думаю, що більшість свідомого населення Закрпаття віддадуть свій голос саме за Віктора Івановича Балогу.Щасти вам Вікторе Івновичу! Допомагайте своїм!

ВЗ
Вчитель з дуже малою зарплатою

Про Балогу кажуть різне, я і сам про нього знаю багато не надто хорошого, але такого рівня політика Закарпаття ще не мало, і ніхто не може в нас з ним на рівних розмовляти, і інші не менш грішні за нього, але зробили у стократ менше. це і навіть простому чоловікові очевидно!

СС
Сікора Степан Ілліч

Можна тільки підтримати і вітати позицію Віктора Івановича і його команди. Інтрига в іншому: яка можлива співпраця з своїми союзниками (ПР), які, як уже відомо з преси, будуть висувати шість кандидатів по шести мажоритарних округах. Адже відомо, що логіга політичної боротьби породжує політичну конфронтацію. Чи не пройде у ВР, в такому випадку, третя політична сила, яку не хоче бачити у Верховній Раді України ні Віктор Янукович, ні Віктор Балога?

Читайте також