Золтан Ленд`єл: Від сьогодні я – єдиноцентрист

8
9

«Я прийняв сьогодні рішення вступити до Єдиного Центру. Вважайте, що від сьогодні я – єдиноцентрист», - заявив сьогодні новообраний міський голова Мукачева Золтан Ленд`єл.

Свій вибір партійної приналежності новообраний голова пояснив тим, що «крім Єдиного Центру про підтримку моєї кандидатури заявили і низка інших політичних партій, громадських організацій. Однак Єдиний Центр - найбільш потужна політична сила, яка знає, як вирішити головні проблеми держави. Крім того, я підтримую всі програмні та ідеологічні засади цієї політичної сили - це додаткове обґрунтування мого рішення».



За словами Лєнд`єла ще одним із фактором, що вплинув на його вибір щодо партійності, є й те, що Єдиний Центр не пропагує теми, які роз’єднують Україну. `Навпаки, партія пропонує суспільству зосередитися на вирішенні проблем, актуальних як на Заході, так і на Сході, Півночі чи Півдні. Серед таких – подолання наслідків світової фінансової кризи, покращення системи соціального захисту, боротьба з нелегальним гральним бізнесом тощо`, - сказав новий член Єдиного Центру.



Золтан Ленд`єл зауважив, що «головні завдання на посаді міського голови – регулювати ситуацію в місті, бути елементом злагоди над політичними баталіями, міжконфесійними суперечками, хоч на щастя, у нас таких проблем поки немає, навіть з огляду на багатонаціональність краю, а також вирішення нагальних проблем городян».



За словами новообраного мера, його погляди щодо розвитку місцевих громад, сфери комунального господарства, цілком збігаються з позицією та їдеями Єдиного Центру. Серед таких - ініціативи представників Єдиного Центру про необхідність впровадження загальнодержавних програм модернізації міської інфраструктури. Зокрема, системи водопостачання, ремонту та реконструкції шкіл, дитячих садочків, медичних закладів тощо. «Без фінансової підтримки держави та прийняття зазначених комплексних програм на рівні законодавчому або урядовому, як це пропонує Єдиний Центр, місцеві громади самостійно справитися з усіма труднощами нездатні», - сказав Золтан Ленд`єл.



Нагадаємо, що на виборах мера Мукачева 30 листопада 2008 року переконливо переміг Золтан Ленд`єл, котрий досі виконував обов’язки міського голови. Результати свідчать, що за кандидата, якого офіційно підтримував Єдиний Центр, проголосувало - 67% мукачівців. Усього на посаду міського голови претендували 9 кандидатів. Скромніші результати у представника Партії регіонів Василя Швардака 11,9%, соціаліста Сергія Ільтьо - 4,80% та БЮТівки Ольга Фенчак – лише 2,5%.



За даними міської територіальної виборчої комісії у голосуванні взяли участь 27% жителів міста. Серйозних порушень під час виборів виявлено не було.



Вибори відбулися через те, що попередній мер Мукачева Василь Петьовка склав свої повноваження після обрання його народним депутатом України.




Коментарі

ВВ
Василь Васильович Галас

КОМУНИСТ - КУМ-УНИСТ - ЄДИНОЦЕНТРИСТ... КОЛОБОК, КОЛОБОК! КУДИ КОТИШСЯ?!...

Л
людина

лендел переміг справедливо він сильніший за інших

А
Акар

До речі, для репрезентативної вибірки по мукачеву, хватало б і 200 людей.

А
Акар

Правильно голова каже. Де БЮТовці, там воні повно. Всюди їм хтось, шось недобре наробив. Всюди треба істерику намутити. Як ваша фюрерша. Пришло 27% людей, і то давай воняти. Прийшли ті, хто хотів. Маєте якісь докази, шо на дільниці когось не пускали - подавайте в суд, а не воняйте.

.
...ець

Проавду тобі _golovo кажуть... і на додачу Понад 67% голосів жителі віддали Золтану Лендєлу, — досить низькою була явка виборців (до дільниць дійшло всього 27% мукачівців, які мають право голосу). В результаті маємо - 18% жителів обрали мера - родичі та підлеглі Балоги, Петьовки та Лендела. Дерьмократія!!! А хто питав інших 82% (ну нехай 60% жителів міста?)

G
Golovi

Не зрозумів чому це бютівці злі, звідки ти це взяв, я до прикладу бютівець і нормально себе почуваю, радію життю і думаю над тим як зробити якусь користь і при цьому нікого не обмежити чи образити. Заспокійся все буде нормально головне вірити в себе і людей які поруч.

_
_golova

Кусі ти майже БЮТівець, лиш вони без причини злі на весь світ. Заспокійся, дихай глибоко, порахуй до 100..., і буде тобі щастя.

К
Кусi

Це вже котра по черзi партiя , в яку вiн вступив ? Головне лишитися бiля `корита` ? Ненасьорбався ? Незахлинися.

_
_golova

Вітаю!!!

Читайте також